За проекта “Българите в Испания”

Идеата за създаването на уебсайт, който да събира и представя информация, свързана с живота и порядките, с които се сблъскваме в живота ни в Кралство Испания, възникна още през 2008 година. По разни причини не беше възможно да се реализира систематична и продължителна поддръжка чак до края на 2018-та година. Към настоящия момент проектът е действащ и има за цел следното:

Публикуване на информация в интерес на българите, живеещи в Испания. В някаква степен изнесените материали могат да са от полза и на живеещи извън страната съграждани, но насочеността им е към лицата, които познават в някаква степен реалността на Кралството и са се сблъсквали с реални ситуации и проблеми.

Също така порталът има за цел да организира активна представителна директория на българския бизнес и свободни професионалисти, които живеят тук.

Ще се радваме да отговорим на въпроси или да съдействаме за организация на събития или популяризиране на инициативи. За целта можете да ни пишете посредством формата за контакт или да се обадите на тел. 672 20 64 90.